Hírek a plasztik kártya világából

A HVG és a Céginformáció.hu "Ajánlott cég" minősítése kicsit más mint a Kereskedelmi és Iparkamara Bizalom Védjegye, a két minősítő a cég pénzügyi, adózási, kockázati paraméterei alapján abszolút objektíven minősíti a vállalkozást és engedélyezi a védjegy használatát, míg a Kamara egyéb szempontokat is figyelembe tud venni.
2019-11-28 | minősített vállalkozás, plasztik kártya gyártás ...
Minden vállalkozó még több vásárlót és még nagyobb profitot akar látni. Sokszor emiatt hosszadalmas, bonyolult és igen drága eszközökhöz folyamodnak. Pedig egy egyszerű, és ár/érték arányban verhetetlen trükköt is bevethetnének. Gondolná, hogy a megoldást egy pici műanyag kártyában találja? 
2019-11-14 | vásárlásösztönzés, plasztikkártya ...
Győri székhelyű vállalkozásként elismerést kapni a helyi iparkamarától különösen megtisztelő: szakmailag is megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk, minőségi szolgáltatást nyújtunk partnereinknek, valamint megbízhatnak bennünk.
2019-06-11 | kamarai elismerés, ajánlott vállalkozás ...
Vonalkódokkal leggyakrabban akkor találkozunk, amikor a pénztáros áthúzza a kasszánál azokat a termékeket, amiket a szalagra pakoltunk. Azonban a vonalkódos rendszer ennél jóval sokrétűbb. 
2019-05-28 | vonalkód, plasztikkártya ...
Egyértelműen a vállalata barátja az RFID. És hogy miért ez a címben feltett kérdés? Megpróbáljuk körüljárni, hogy a vállakozási szférában mely területeken tudjuk hasznosan alkalmazni e technológiát.
2019-05-06 | RFID, rfid azonosítás ...
Hamarosan nem kell pin-kód ha bankkártyával szeretnénk fizetni, mivel a Mastercard nemrég bemutatott új chip technológiás kártyája képes az ujjlenyomat olvasására és a tulajdonos tárolt biometrikus azonosítója alapján azonosítja a felhasználót, engedélyezi a tranzakciót.
2017-04-22 | Bankkártya, plasztikkártya ...

Ugrás a következő oldalra: 1

Kérjen ajánlatot!
Rugalmas gyártás technológiánknak köszönhetően, akár egy darab plasztikkártya tervezését, elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.
Versenyképes árak. Kérje ajánlatunkat!

Bővebben >

Nézd meg Facebook oldalunkat!
Címkefelhő

Legkedveltebb plasztikkártya típusok

VIP kártya
VIP kártya >
Támogatói kártya
Támogatói kártya >
Rendezői kártya
Rendezői kártya >
Pontgyűjtő kártya
Pontgyűjtő kártya >
Oktatási kártya
Oktatási kártya >
Névjegy kártya
Névjegy kártya >
Meghívó kártya
Meghívó kártya >
Látogatói kártya
Látogatói kártya >
Kulcskártya
Kulcskártya >
Klubtagsági kártya
Klubtagsági kártya >
Igazolvány kártya
Igazolvány kártya >
Hűség kártya
Hűség kártya >
Garancia kártya
Garancia kártya >
Bérletkártya
Bérletkártya >
Adatkártya
Adatkártya >