Plasztikkártyát szakértőktől

A Print-Brokers Team Kft. és munkatársai több évtizedes nyomdai tapasztalattal a hátuk mögött immár több éve foglalkoznak különféle plasztikkártyák tervezésével, grafikai előkészítésével, nyomtatásával, perzonalizálásval és a kártyák szupportjával, kapcsolódó szolgáltatások nyújtásával.

Elérhetőségeink:
E-mail: info@plasztikkartya-online.hu
Telefon: +36 96 769 021
Mobil: +36 70 247 7775; +36 70 381 6832

Mivel a kártyák alapvetően nyomdai termékeknek tekinthetőek azzal a különbséggel, hogy itt papír helyett speciális műanyag/plasztik lapokra történik a nyomtatás az alkalmazott eljárások is nyomdaipariak, vagy a nyomdaiparból származnak. Nagy példányszámú kártya gyártás esetében offset nyomdagépeken történik meg a kártyák grafikai kialakítása. Az offset eljárás bizonyos példányszám felett a legköltséghatékonyabb megoldás.
Kisebb példányszámok - néhány ezer darab - esetében műanyag kártya nyomatának kivitelezése digitális nyomdagéppel a legkedvezőbb. A digitális gépek rohamos fejlődése teszi lehetővé a műanyagra való közvetlen nyomtatást kiváló minőségben és színhűségben.

A digitális technológiáknak köszönhetően akár egy darab plasztikkártya gyártására is lehetőség van cégünknél. Próbálja ki egy darabos ajánlatunkat!

Tapasztalt grafikusaink, kártyatervezésben járatos kollégáink igény esetén segítenek megrendelőinknek a kártyák grafikai kialakításában, a legcélravezetőbb design megtalálásában. De természetsen kész terveket, félkész grafikai ötleteket is szívesen befogadunk és segítünk megvalósítani elképzeléseit.

Természetesen a kártyáink már a mai kornak megfelelő azonosítási eljárásokat, lehetőségeket is tartalmazzák. Így lehetőség van a kártyák vonalkóddal, mágnescsíkkal való ellátására, de természetesen lehetőség van chipes kártyák megrendelésére is. Kollégáink igény esetén elvégzik a chip "programozását" különböző adatokkal, azonosító kódokkal való feltöltését is. De képesek vagyunk az utóbbi időben egyre népszerűbb RIFD technológián alapuló távoli azonosítást lehetővé tévő plasztikkártyák legyártására is.

plasztik kártya nyomtatás

A Print-Brokers Team Kft. a plasztikkártya gyártás teljes palettájára rendelkezik korszerű és versenyképes megoldásokkal, egy kézből a grafikai tervezéstől a kártya legyártásán keresztül a bevezetendő kártyás rendszer előkészítéséig, installálásáig mérnökeink és szakembereink mindent elvégeznek, hogy ügyfeleink mihamarabb tudják élvezni, vagy hasznukra fordítani ezen technológia nyújtotta előnyöket.

Kérjen ajánlatot kollégáinknál, vagy ajánlatkérő űrlapunkon!

A Print-Brokers Team Kft. csapata

Megtervezzük kártyáját!
Segítségre van szüksége plasztik kártyája grafikai megtervezését illetően? Képzett grafikusaink, sokéves tapasztalattal, referenciákkal segítenek Önnek.

Bővebben >

Kérjen ajánlatot!
Rugalmas gyártás technológiánknak köszönhetően, akár egy darab plasztikkártya tervezését, elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.
Versenyképes árak. Kérje ajánlatunkat!

Bővebben >

Nézze meg referenciáinkat!
Különböző típusú plasztikkártyáinkat számos területen különböző céllal használják partnereink. Referenciáink között tallózhat az alábbi linkre kattintva.

Bővebben >

Papíralapú névjegykártyák!

Akciós papír alapú hagyományos névjegykártyák 350 gr/m² matt műnyomó papíron rövid határidővel, kedvezményes áron!

Alap kivitelben
4 + 0 szín  »  Ár: 16 Ft / db + áfa
4 + 4 szín  »  Ár: 28 Ft / db + áfa
Fényes laminálással 
4 + 0 szín  »  Ár: 40 Ft / db + áfa
4 + 4 szín  »  Ár: 52 Ft / db + áfa
Matt laminálással
4 + 0 szín  »  Ár: 36 Ft / db + áfa
4 + 4 szín  »  Ár: 48 Ft / db + áfa 

Minimum rendelési mennyiség: 250 db
Szállítási költség: 1 200 Ft + áfa

info@plasztikkartya-online.hu

Legkedveltebb plasztikkártya típusok

VIP kártya
VIP kártya >
Támogatói kártya
Támogatói kártya >
Rendezői kártya
Rendezői kártya >
Pontgyűjtő kártya
Pontgyűjtő kártya >
Oktatási kártya
Oktatási kártya >
Névjegy kártya
Névjegy kártya >
Meghívó kártya
Meghívó kártya >
Látogatói kártya
Látogatói kártya >
Kulcskártya
Kulcskártya >
Klubtagsági kártya
Klubtagsági kártya >
Igazolvány kártya
Igazolvány kártya >
Hűség kártya
Hűség kártya >
Garancia kártya
Garancia kártya >
Bérletkártya
Bérletkártya >
Adatkártya
Adatkártya >