Környezetbarát plasztikkártya

2015-10-12biológiailag lebomló, környzetbarát, plasztikkártya

A környezetbarát termékek iránti igény szerencsére egyre szélesebb körben, egyre több felhasználó, vásárló esetén vált fontos szemponttá az elmúlt években, így a palsztik kártya gyártásban reagálni kellett a kihívásra: bemutatjuk a biológiailag lebomló, környezetbarát BIO PVC plasztikkártyákat.

 

Idén szeptembertől elérhetőek kínálatunkban a biológiailag teljesen lebomló, környezetbarát plasztikkártyák, amelyek minden hagyományos funkciót tudnak, számos méretben elérhetőek.

Hogyan "működik" a bio, környezetbarát plasztik kártya?

A biológiailag teljesen lebomlani képes plasztikkártya merev pvc film és speciális ragasztóanyag felhasználásával készül, ahol a ragasztó gyorsítja, elősegíti a műanyagréteg lebomlását, ha a kártya mikroba, baktérium gazdag környezetbe, az élő környezetbe kerül. A speciális ragasztó réteg vonzza a baktériumokat, és segíti a baktériumok, baktérium telepek megtelepedését a plasztik kártya, a PVC film felületén. Mihelyt a mikrobák megtelepedtek a kártya felületén az általuk kiválasztott anyagok elkezdik lebontani a PVC polimerláncokat.

Környezetbarát plasztikkártya

A polimerláncok így elérhetővé váló szénláncait pedig a mikrobák mint energiaforrás, mint "takarmány" szép lassan felhasználják, felélik, tökéletesen és biológiai szempontból tisztán és biztonságosan lebontva a plasztikkártyát. Az eredmény egy biológiailag kedvező, tiszta környezet.

Másodlagos nyereség, hogy ez a BIO PVC alapanyag kevesebb enrgiabefektetéssel és kevesebb szénhidrogén felhasználással gyártható, így a két hatást összeadva még kisebb, közel zérő terhelést jelent az amúgy is túlterhelt környezetünkre.

Melyek a környezetbarát plasztikkártya paraméterei?

A BIO PVC plasztikkártya 0,76 mm, 0,44 mm és 0,3 mm vastagságban érhető el, a felülete a szokásos eljárásokkal nyomtatható és minden járatos megszemélyesítés - vonalkód, mágnescsík, rfid chip - alkalmazható az ilyen alapanyagból gyártott kártyák esetén.
A BIO PVC plasztikkártya egyetlen hátránya talán az ára, amely jelenleg még cirka 30%-al drágább a hagyományos kártya alapanyagok áránál, de fokozatos elterjedésével - ahogy az lenni szokott - remélhetőleg az ára is egyre barátságosabbá válik a közeljövőben.

Ez a hír másokat is érdekelhet! Oszd meg!
Kérjen ajánlatot!
Rugalmas gyártás technológiánknak köszönhetően, akár egy darab plasztikkártya tervezését, elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.
Versenyképes árak. Kérje ajánlatunkat!

Bővebben >

Nézd meg Facebook oldalunkat!
Címkefelhő

Legkedveltebb plasztikkártya típusok

VIP kártya
VIP kártya >
Támogatói kártya
Támogatói kártya >
Rendezői kártya
Rendezői kártya >
Pontgyűjtő kártya
Pontgyűjtő kártya >
Oktatási kártya
Oktatási kártya >
Névjegy kártya
Névjegy kártya >
Meghívó kártya
Meghívó kártya >
Látogatói kártya
Látogatói kártya >
Kulcskártya
Kulcskártya >
Klubtagsági kártya
Klubtagsági kártya >
Igazolvány kártya
Igazolvány kártya >
Hűség kártya
Hűség kártya >
Garancia kártya
Garancia kártya >
Bérletkártya
Bérletkártya >
Adatkártya
Adatkártya >