Minősített vállalkozás, minőségi szolgáltatás

2019-11-28minősített vállalkozás, plasztik kártya gyártás

A HVG és a Céginformáció.hu "Ajánlott cég" minősítése kicsit más mint a Kereskedelmi és Iparkamara Bizalom Védjegye, a két minősítő a cég pénzügyi, adózási, kockázati paraméterei alapján abszolút objektíven minősíti a vállalkozást és engedélyezi a védjegy használatát, míg a Kamara egyéb szempontokat is figyelembe tud venni.

 

A HVG és a Céginformáció.hu "Ajánlott cég" minősítése garantálja, hogy a védjegyviselővel kapcsolatban az elmúlt 3 évben nem jelent meg semilyen negatív hír, adat, elmarasztalás a cégközlönyben vagy NAV oldalán. A megfelelő, minőségi szolgáltatásokat kínálni és teljesíteni elsődleges feladat a vállalkozások számára, ha sikeresen akarnak dolgozni a versenypiacon. A minőséget nyújtó vállalkozásokat könnyen megtalálni azonban már nehezebb feladat a zajos piaci ajánlatok és ígéretek özönében.

Ha azonban valamely független testület minősítené és valamilyen ajánlással ellátná a vállakozások ezt megérdemlő részét, akkor az iránytűként szolgálhatna a minőségi szolgáltatást kereső vevők számára is. 

Minősített nyomdai szolgáltatás

A Plasztikkártya-online üzemeltetőjeként büszkék vagyunk rá, hogy idén két ilyen minősítést is sikerült megszereznünk, jogosultak lettünk a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara "Ajánlott vállalkozás" védjegy viselésére és a  HVG és a Céginformáció.hu "Ajánlott cég" tanúsítvány használatára.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ajánlott vállalkozás

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara "Ajánlott vállalkozás" védjegy

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az elmúlt években létrehozta a Bizalom védjegye programot, amelybe kizárólag azok a vállalkozások kerülhetnek, amely a kamara által megkapja az Ajánlott vállalkozás címet. Cégünk a Print Brokers Team Kft. már a tavalyi évben is elnyerte ezt a minősítést, és idén nagy örömünkre ismét rászolgáltunk erre az elismerésre.

HVG és a Céginformáció.hu "Ajánlott cég"

HVG és a Céginformáció.hu "Ajánlott cég"

A HVG és a Céginformáció.hu "Ajánlott cég" minősítése kicsit más mint a Kereskedelmi és Iparkamaré, a két minősítő a cég pénzügyi, adózási, kockázati paraméterei alapján abszolút objektíven minősíti a vállalkozást és engedélyezi a védjegy használatát. Ez a védjegy garantálja, hogy a védjegyviselővel kapcsolatban az elmúlt 3 évben nem jelent meg semilyen negatív hír, adat, elmarasztalás a cégközlönyben vagy NAV oldalán.

Ez a hír másokat is érdekelhet! Oszd meg!
Kérjen ajánlatot!
Rugalmas gyártás technológiánknak köszönhetően, akár egy darab plasztikkártya tervezését, elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.
Versenyképes árak. Kérje ajánlatunkat!

Bővebben >

Nézze meg referenciáinkat!
Különböző típusú plasztikkártyáinkat számos területen különböző céllal használják partnereink. Referenciáink között tallózhat az alábbi linkre kattintva.

Bővebben >

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják Önt!

Elküldöm >

Címkefelhő

Legkedveltebb plasztikkártya típusok

VIP kártya
VIP kártya >
Támogatói kártya
Támogatói kártya >
Rendezői kártya
Rendezői kártya >
Pontgyűjtő kártya
Pontgyűjtő kártya >
Oktatási kártya
Oktatási kártya >
Névjegy kártya
Névjegy kártya >
Meghívó kártya
Meghívó kártya >
Látogatói kártya
Látogatói kártya >
Kulcskártya
Kulcskártya >
Klubtagsági kártya
Klubtagsági kártya >
Igazolvány kártya
Igazolvány kártya >
Hűség kártya
Hűség kártya >
Garancia kártya
Garancia kártya >
Bérletkártya
Bérletkártya >
Adatkártya
Adatkártya >