Alapanyag leadása

Amennyiben úgy dönt, hogy plasztikkártya gyártását rendeli meg cégünknél és a kártya gyártásához az előkészített grafikát, vagy több kártya esetén a megszemélyesítéshez szükséges adatokat előkészítve kívánja számunkra leadni, úgy kérjük a következő elvek és paraméterek figyelembevételével az anyagot számunkra eljuttatni.

Ha az alábbi technikai paraméterekkel vagy a plasztik kártya gyártáshoz szükséges egyéb információkkal kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérjük hívja kollégáinkat, akik segítenek az információk értelmezésében.

A szükséges grafikai méretek, minőségek
Ha egy szabványos CR80 szabvány szerinti plasztik kártya a legyártandó termék, akkor a kész kártya mérete 85,6 mm x 54 mm, a sarkok 3 mm-el lekerekítettek, az alapanyag pedig 0,76 mm vastag PVC lap.
Amennyiben a kártyára kifutó grafika fog kerülni, akkor a leadandó grafikai file méretét 89,6 mm x 59 mm méretben kell meghatározni és elkészíteni.
Alábbi grafikánkon látszik a nyomtatási terület és a kifutó terület aránya, a kész vágott méret, amelyen belülre kell kerülnie a lényeges információknak lehetőleg a vágott szélektől minimum 2-3 mm eltartással.

plasztik kártya méretei

Az elkészülő képfile, vagy vektoros rajzfile esetében az alábbi formátumokat tudjuk komplikációk nélkül fogadni. Képfile esetén: .psd, .jpg, .tif, .bmp, .pdf; míg vektoros rajzfilok esetében .ai, .cdr, .fh11 formátumokat tudják az előkészítést végző kollégáink problémamentesen fogadni. A fileokban alkalmazandó felbontást kérjük 300 dpi-ra beállítani és az alkalmazott színrendszert CMYK módra kapcsolni.
Amennyiben vektoros garfikát küld számunkra, kérjük a grafikában elhelyezett betűket is alakítsa át görbévé elküldés előtt.

Letölthető file-sablon alapanyagaink:

Adobe Photoshop sablon: letöltés
Adobe illustrator sablon: letöltés
Adobe InDesign sablon letöltés

Megszemélyesítéshez leadandó adatok
Amennyiben több valamilyen adattal(név, cím például) megszemélyesített plasztik kártyát szeretne gyártatni, úgy a vonatkozó adatokat strukturáltan előkészítve kérjük átadni. Az adatok leadása minden esetben excel táblázatban történjen, ahol az egyes adatok a különbözö oszlopokban egymás után következnek. Fényképes kártyákhoz tartozó képeket .jpg (RGB) formátumban várjuk lehetőség szerint 300dpi felbontásban, de papír eredetiről is tudunk dolgozni.

Letölthető file-sablon alapanyagaink:

Excel sablon megszemélyesítéshez: letöltés

Kérjük a konkrét anyag leadása előtt feltétlen egyeztessen kollégáinkkal!!!

Megtervezzük kártyáját!
Segítségre van szüksége plasztik kártyája grafikai megtervezését illetően? Képzett grafikusaink, sokéves tapasztalattal, referenciákkal segítenek Önnek.

Bővebben >

Kérjen ajánlatot!
Rugalmas gyártás technológiánknak köszönhetően, akár egy darab plasztikkártya tervezését, elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.
Versenyképes árak. Kérje ajánlatunkat!

Bővebben >

Plasztikkártya hírek

Hamarosan nem kell pin-kód ha bankkártyával szeretnénk fizetni, mivel a Mastercard nemrég bemutatott új chip technológiás kártyája képes az ujjlenyomat olvasására és a tulajdonos tárolt biometrikus azonosítója alapján azonosítja a felhasználót, engedélyezi a tranzakciót.

Bővebben >

A patinás és nagy múltú Győri Ipartestület vezetősége nemrég úgy döntött, hogy a tagjai számára egy új a tagok és az Ipartesület számára is előnyös kedvezményes vásárlást lehetővé tevő szolgáltatást, egy kedvezménykártya rendszert biztosít alanyi jogon.

Bővebben >

A környezetbarát termékek iránti igény szerencsére egyre szélesebb körben, egyre több felhasználó, vásárló esetén vált fontos szemponttá az elmúlt években, így a palsztik kártya gyártásban reagálni kellett a kihívásra: bemutatjuk a biológiailag lebomló, környezetbarát BIO PVC plasztikkártyákat.

Bővebben >

Legkedveltebb plasztikkártya típusok

VIP kártya
VIP kártya >
Támogatói kártya
Támogatói kártya >
Rendezői kártya
Rendezői kártya >
Pontgyűjtő kártya
Pontgyűjtő kártya >
Oktatási kártya
Oktatási kártya >
Névjegy kártya
Névjegy kártya >
Meghívó kártya
Meghívó kártya >
Látogatói kártya
Látogatói kártya >
Kulcskártya
Kulcskártya >
Klubtagsági kártya
Klubtagsági kártya >
Igazolvány kártya
Igazolvány kártya >
Hűség kártya
Hűség kártya >
Garancia kártya
Garancia kártya >
Bérletkártya
Bérletkártya >
Adatkártya
Adatkártya >