Plasztik kártya típusok

Mai világunkban sok más eszköz mellett a különböző célokra létrehozott plasztik kártyák, mágneskártyák, chipkártyák, RFID kártyák nélkülözhetetlen eszközökké váltak és nemcsak a bankszektorban, az informatikában, hanem immár a hétköznapi életben.

Plasztik kártya típusok

A szabványosított könnyen kezelhető kártya formátum, a szilárdság, az állandóság és a csökkentett méret mind olyan jellemzők, amelyek lehetővé teszik a kártyák különböző célokra történő alkalmazását. A plasztik kártya kialakításától függően jelenthet egy információhordozó eszközt, egy fizetési módot, egy ajándék fajtát, egy képességet, egy azonosító rendszer alapját, egy szolgáltatásra való jogosultságot, vagy csupán egy marketing eszközt.
Az adott kártyatulajdonos tevékenységi körétől és a felhasználási céltól függően ez a lehetőség testet ölthet pl.: egy törzsvásárlói kártyában, adatkártyában, V.I.P. kártyában, belépőkártyában, club tagsági kártyában, bérletkártyában, vásárlási utalvány kártyában, támogatói kártyában, meghívó kártyában, vagy egyéb célt szolgáló plasztik kártyában. 

A használni kívánt plasztik kártyákat lehet mindkét oldalon nyomtatni, egy vagy több színben, különböző PVC vastagságon, illetve védőfóliával ellátni a jobb kopásállóság érdekében. Fehértől eltérő alapszínű kártyákkal is rendelkezünk a szivárvány minden színében, ill. átlátszó, áttetsző kártyák gyártására is van lehetőség. Minden esetben a kártya alapanyaga, szabványos vagy egyedi mérete, szabásmintája, az alkalmazott grafikai megoldások, a megszemélyesítési mód teszi egyénivé a kártyát, illetve a kártya alkalmazhatóságát.
A legyártható  kártyák további funkciókkal, tulajdonságokkal bővíthetőek, igény alapján számos funkcionális és biztonsági megoldással (vonalkód,, sorszámozás, mágnes HiCo Vagy LoCo csík, chip, proximity stb...) kiegészíthetők és így még sokoldalúbbá teszik a felhasználhatóságot, amelyek így kimeríthetetlen lehetőséget nyújthatnak a kártyatulajdonosoknak, kártya rendszer üzemeltetőknek!

Az alábbiakban  a teljesség igénye nélkül néhány kártyatípus:

Ha egyéb ötlete, egyéb kártyaigénye van, kérjük hívja kollégáinkat, akik készségesen segítenek önnek elképzelése gyors megvalósításában! Használja ajánlatkérőnket!

Megtervezzük kártyáját!
Segítségre van szüksége plasztik kártyája grafikai megtervezését illetően? Képzett grafikusaink, sokéves tapasztalattal, referenciákkal segítenek Önnek.

Bővebben >

Kérjen ajánlatot!
Rugalmas gyártás technológiánknak köszönhetően, akár egy darab plasztikkártya tervezését, elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.
Versenyképes árak. Kérje ajánlatunkat!

Bővebben >

Nézze meg referenciáinkat!
Különböző típusú plasztikkártyáinkat számos területen különböző céllal használják partnereink. Referenciáink között tallózhat az alábbi linkre kattintva.

Bővebben >

Nézd meg Facebook oldalunkat!

Legkedveltebb plasztikkártya típusok

VIP kártya
VIP kártya >
Támogatói kártya
Támogatói kártya >
Rendezői kártya
Rendezői kártya >
Pontgyűjtő kártya
Pontgyűjtő kártya >
Oktatási kártya
Oktatási kártya >
Névjegy kártya
Névjegy kártya >
Meghívó kártya
Meghívó kártya >
Látogatói kártya
Látogatói kártya >
Kulcskártya
Kulcskártya >
Klubtagsági kártya
Klubtagsági kártya >
Igazolvány kártya
Igazolvány kártya >
Hűség kártya
Hűség kártya >
Garancia kártya
Garancia kártya >
Bérletkártya
Bérletkártya >
Adatkártya
Adatkártya >