Ipartestületi kedvezménykártyák

2016-12-03kedvezménykártya, plasztikkártya

A patinás és nagy múltú Győri Ipartestület vezetősége nemrég úgy döntött, hogy a tagjai számára egy új a tagok és az Ipartesület számára is előnyös kedvezményes vásárlást lehetővé tevő szolgáltatást, egy kedvezménykártya rendszert biztosít alanyi jogon.

 

Bizalom kedvezménykártya rendszer

A Bizalom kedvezménykártya rendszer alapja egy a Print Brokers Team Kft. által elkészített vonalkóddal, tagsági szám és név, cégnév azonosítóval ellátott igényesen megtervezett és elkészített plasztikkártya, amely alapvetően - mint a kedvezménykártyáknál általában - a jogosultság ellenőrzését biztosítja az elfogadóhelyeken. A kártya nevesítettsége révén könnyedén azonosítható, de vonalkódolvasóval is akár egy csippantással leolvasható, amennyibe tulajdonosa kedvezmény igénybevételét kezdeményezi kereskedőnél, szolgáltatónál.

Bizalom kedvezménykártya - plasztikkártya

A Bizalom kedvezménykártyát az Ipartestület minden tagjának alanyi jogon biztosítja, de lehetőség van a tulajdonos cégalkalmazottai, családtagjai számára társkártya kiváltására is, maximum 5 db mennyiségig főkártyánként. A kártyák érvényességi ideje 1 naptári év, ami minden egyes tagsági befizetéssel automatikusan meghosszabbodik!

Ipartestületi kedvezmény adók

A Bizalom kedvezménykártyával első körben az Ipartestület tagjainál lehetséges kedvezményesen vásárolni, a kedvezménykártya rendszer kezdeményezői, alapítói nagyon széles kedvezmény sávban csatlakoztak a rendszerhez, az 5 % - tól,  a 30 % -ig találhatunk elfogadóhelyeket a közel 50 jellemzően győri szolgáltató, kereskedő között. A kedvezményesen  igénybe vehető szolgáltatások, termékek köre is rettenetesen széles, a ruházati kereskedők, személyes szolgáltatásoktól, a gazdasági tanácsadáson, éttermi szolgáltatásokon keresztül az ipari gépkereskedelemig számtalan szegmensben lehetséges kedvezményt igénybe venni.

A Bizalom kedvezménykártyák nyomon követését a Print Brokers Team Kft. által kifejlesztett Smart Account felhőalapú intelligens azonosítási rendszer kezeli, amelynek bevezetése az Ipartestületnél folyamatban van.Ipartestület bizalom kedvezmény kártya

Ez a hír másokat is érdekelhet! Oszd meg!
Kérjen ajánlatot!
Rugalmas gyártás technológiánknak köszönhetően, akár egy darab plasztikkártya tervezését, elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.
Versenyképes árak. Kérje ajánlatunkat!

Bővebben >

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják Önt!

Elküldöm >

Nézd meg Facebook oldalunkat!

Legkedveltebb plasztikkártya típusok

VIP kártya
VIP kártya >
Támogatói kártya
Támogatói kártya >
Rendezői kártya
Rendezői kártya >
Pontgyűjtő kártya
Pontgyűjtő kártya >
Oktatási kártya
Oktatási kártya >
Névjegy kártya
Névjegy kártya >
Meghívó kártya
Meghívó kártya >
Látogatói kártya
Látogatói kártya >
Kulcskártya
Kulcskártya >
Klubtagsági kártya
Klubtagsági kártya >
Igazolvány kártya
Igazolvány kártya >
Hűség kártya
Hűség kártya >
Garancia kártya
Garancia kártya >
Bérletkártya
Bérletkártya >
Adatkártya
Adatkártya >