top of page

Nackenband

uv-lakk-plasztik-kartya-nevjegy-feluletkezeles-print-brokers-team-gyor-nyomda.png

Haben Sie eine Frage? Wir rufen Sie zurück!

Szabvány, merev kártyatartótokok 1 kártyához

PKO - CP3
kiolvasás blokkoló műanyag kártyatartó tok

Egy speciálisan kialakított átlátszó kártyatartó tok beépített RFID chip kiolvasás blokkolóval ( 125 kHz; 13,56 MHz ), amely meggátolja hogy illetéktelenek hozzáférjenek a kártyán tárolt adatokhoz, vagy a bankkártya adatokhoz.
Az átlátszó, félkemény polipropilén kártyatok két különálló nyílással rendelkezik, ahol az egyikbe kerülhet maga a kártya, míg a másikba bármilyen nyomtatott papírlap (53 x 87 mm) a szükséges információkkal, marketing üzenetekkel.

A kártyatartó tok a szabványos - ISO/IEC 7810:2003 - bankkártya méretű kártyák fogadására lett tervezve, könnyen elfér egy pénztárcában, lekerekített élü és mindössze 4 mm vastag.

plasztikkartya-tok-cp3.jpg

PKO- K 
merev, átlátszó műanyag kártyatartó tok

Merev műanyag, tartós és prémium minőségű 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolványt, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad.

 

A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, álló és fekvő helyzetben is használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

plasztikkartya-tok-k.jpg

PKO - K2
merev, átlátszó műanyag kártyatartó tok

Merev műanyag, tartós és prémium minőségű 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló áramvonalas kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolványt, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad.

 

A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, álló és fekvő helyzetben is használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

plasztikkartya-tok-k2.jpg

PKO - KPS 1
nyitott felületű, merev, műanyag kártyatartó tok

Merev, félkemény, tartós és prémium minőségű, elől nyitott 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló áramvonalas műanyag kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad. Választható színek: átlátszó, piros, kék, zöld.

 

A tok polisztirén vagy polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készül, fekvő helyzetben történő használatra javasolt. A rövid oldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

plasztikkartya-tok-kps1.jpg

PKO - K1
merev, átlátszó műanyag kártyatartó tok

Merev műanyag, tartós és prémium minőségű 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad. Választható színek: sárga, kék, átlátszó.

 

A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, fekvő, horizontális helyzetben használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

plasztikkartya-tok-k1.jpg

PKO - K5
merev, nagy ablakos kártyatartó tok

Merev műanyag, tartós és prémium minőségű 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad.

A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, álló helyzetben használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

plasztikkartya-tok-k5.jpg

PKO - KB
merev, nagy ablakos kártyatartó tok

Merev műanyag, tartós és prémium minőségű 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad. A nagy ablakos átlátszó félkeménytok speciálisan hitelkártyáknak készült, preferált kártyaméret: 85,6 x 54 mm.

A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, allá és fekvő helyzetben is használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

plasztikkartya-tok-kb.jpg

PKO - KPC 1
merev, prémium, átlátszó kártyatartó tok

Szuper átlátszó, merev műanyag, tartós és prémium minőségű 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad.

 

A tok polikarbonát alapanyagból fröccsöntéssel készült, álló és fekvő helyzetben is használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

plasztikkartya-tok-kpc1.jpg

PKO - KG
karra húzható átlátszó kártyatartó tok

Egy karra húzható kényelmes pánttal ellátott átlátszó, merev műanyag, tartós és prémium minőségű 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad.

A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, vertikális és horizontális helyzetben is használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

plasztikkartya-tok-kg.jpg

Kártyatartó tokok multi-kártyákhoz - 2 kártyához

PKO - CP1
műanyag kártyatartó tok 2 kártyához

Egy speciálisan kialakított átlátszó kártyatartó tok beépített RFID chip kiolvasás blokkolóval ( 125 kHz; 13,56 MHz ), amely meggátolja hogy illetéktelenek hozzáférjenek a kártyán tárolt adatokhoz, vagy a bankkártya adatokhoz.

 

A CP1-es kártyatartó tok két különálló rekesszel rendelkezik, kártyánként eggyel, könnyedén elfér egy pénztárcában, vagy zsebben, élei lekerekítettek és 6 mm-es vastagsága sem számottevő. A kártyatartó tok a szabványos - ISO/IEC 7810:2003 - bankkártya méretű kártyák fogadására lett tervezve és két különálló füllel is rendelkezik.
A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, fekvő, horizontális és vertikális helyzetben is használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

plasztikkartya-tok-cp1.jpg

PKO - KB2
műanyag kártyatartó tok 2 kártyához

A polipropilénből készült KB2 plasztikkártya tartó tokot egy vagy kettő ID-1 formátumú (szabványos - ISO/IEC 7810:2003) max. 85,6 x 54 mm-es kártya tárolására tervezték. A tok hátsó fala rugalmasan lett kialakítva, így a tok rugalmasan tud alkalmazkodni a kártyák vastagságához.

 

A polipropilén anyagú műanyag tok maximum 1,56 mm vastag kártyák fogadására képes. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

plasztikkartya-tok-kb2.jpg

PKO - K3x3
merev, ablakos, műanyag kártyatartó tok

Merev műanyag, tartós és prémium minőségű több plasztikkártya tárolására szolgáló kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad. A tok kártyafogadó résvastagsága 2,6 mm.

A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, fekvő, horizontális és vertikális helyzetben is használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

plasztikkartya-tok-k3x3.jpg

PKO - KPC 2
átlátszó kártyatartó tok 2 kártyához

A merev, műanyag KPC2 prémium plasztikkártya tartó tok nagyon tartós és minőségi kialakítású, egyszerre több kártya befogadására is alkalmas, a kártya fogadó rés vastagsága 2 mm. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát, bankkártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad, mival a tok víztisztán átlátszó.

A tok polikarbonát alapanyagból fröccsöntéssel készült, vertikális helyzetben való használathoz lett kialakítva. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

plasztikkartya-tok-kpc2.jpg
bottom of page