Merev műanyag tokok, kártyatartók plasztikkártyához

A különböző plasztikkártyák, pontgyűjtő kártyák, beléptető kártyák, bankkártyák esetében számos esetben lehet szükség a kártya biztonságos, de egyszerű tárolására, ahol a kártya tároló eszköze egyben a kártya védelmét is szolgálja. A plasztikkártyák esetében az egyik legcélszerűbb megoldás a kártyatartó merev műanyag tokok alkalmazása. A kártyatartó tokok többféle anyagból készülhetnek (papír, lágy műanyag, merev műanyag), lehetnek átlátszóak, áttetszőek, színesek, vagy akár nyomdai eljárással felületnyomottan készítettek.

Akár egyszerűbb, puha passztartó tokot keres rendezvényen való alkalmazáshoz, akár céges beléptető rendszerkártyához van szüksége strapabíró proxy kártyatartóra, vagy bankkártyákhoz, ügyfélkártyákhoz, hűség- és pontgyűjtő kártyákhoz keres logózható, feliratozható műanyag tartókat standard és egyedi méretben, itt megtalálja az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Szabvány, merev kártyatartótokok 1 kártyához


Kártyatartó tok - átlátszó műanyag - CP3

PBT - CP3
kiolvasás blokkoló műanyag kártyatartó tok

Egy speciálisan kialakított átlátszó kártyatartó tok beépített RFID chip kiolvasás blokkolóval ( 125 kHz; 13,56 MHz ), amely meggátolja hogy illetéktelenek hozzáférjenek a kártyán tárolt adatokhoz, vagy a bankkártya adatokhoz.
Az átlátszó, félkemény polipropilén kártyatok két különálló nyílással rendelkezik, ahol az egyikbe kerülhet maga a kártya, míg a másikba bármilyen nyomtatott papírlap (53 x 87 mm) a szükséges információkkal, marketing üzenetekkel.

A kártyatartó tok a szabványos - ISO/IEC 7810:2003 - bankkártya méretű kártyák fogadására lett tervezve, könnyen elfér egy pénztárcában, lekerekített élü és mindössze 4 mm vastag.

Kártyatartó tok - átlátszó műanyag - K

PBT- K 
merev, átlátszó műanyag kártyatartó tok

Merev műanyag, tartós és prémium minőségű 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolványt, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad.

A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, álló és fekvő helyzetben is használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

Kártyatartó tok - átlátszó műanyag - K2PBT - K2
merev, átlátszó műanyag kártyatartó tok

Merev műanyag, tartós és prémium minőségű 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló áramvonalas kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolványt, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad.

A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, álló és fekvő helyzetben is használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

Kártyatartó tok - átlátszó műanyag - KPS1PBT - KPS 1
nyitott felületű, merev, műanyag kártyatartó tok

Merev, félkemény, tartós és prémium minőségű, elől nyitott 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló áramvonalas műanyag kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad. Választható színek: átlátszó, piros, kék, zöld.

A tok polisztirén vagy polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készül, fekvő helyzetben történő használatra javasolt. A rövid oldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

Kártyatartó tok - átlátszó műanyag - K1PBT - K1
merev, átlátszó műanyag kártyatartó tok

Merev műanyag, tartós és prémium minőségű 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad. Választható színek: sárga, kék, átlátszó.

A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, fekvő, horizontális helyzetben használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

Kártyatartó tok - átlátszó műanyag - K5PBT - K5
merev, nagy ablakos kártyatartó tok

Merev műanyag, tartós és prémium minőségű 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad.

A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, álló helyzetben használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

Kártyatartó tok - átlátszó műanyag - KBPBT - KB
merev, nagy ablakos kártyatartó tok

Merev műanyag, tartós és prémium minőségű 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad. A nagy ablakos átlátszó félkeménytok speciálisan hitelkártyáknak készült, preferált kártyaméret: 85,6 x 54 mm.

A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, allá és fekvő helyzetben is használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

Kártyatartó tok - átlátszó műanyag - KPC1PBT - KPC 1
merev, prémium, átlátszó kártyatartó tok

Szuper átlátszó, merev műanyag, tartós és prémium minőségű 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad.

A tok polikarbonát alapanyagból fröccsöntéssel készült, álló és fekvő helyzetben is használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

Kártyatartó tok - átlátszó műanyag - KGPBT - KG
karra húzható átlátszó kártyatartó tok

Egy karra húzható kényelmes pánttal ellátott átlátszó, merev műanyag, tartós és prémium minőségű 1 db plasztikkártya tárolására szolgáló kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad.

A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, vertikális és horizontális helyzetben is használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

 

Kártyatartó tokok multi-kártyákhoz - 2 kártyához


Kártyatartó tok - átlátszó műanyag - CP1PBT - CP1
műanyag kártyatartó tok 2 kártyához

Egy speciálisan kialakított átlátszó kártyatartó tok beépített RFID chip kiolvasás blokkolóval ( 125 kHz; 13,56 MHz ), amely meggátolja hogy illetéktelenek hozzáférjenek a kártyán tárolt adatokhoz, vagy a bankkártya adatokhoz.

A CP1-es kártyatartó tok két különálló rekesszel rendelkezik, kártyánként eggyel, könnyedén elfér egy pénztárcában, vagy zsebben, élei lekerekítettek és 6 mm-es vastagsága sem számottevő. A kártyatartó tok a szabványos - ISO/IEC 7810:2003 - bankkártya méretű kártyák fogadására lett tervezve és két különálló füllel is rendelkezik.
A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, fekvő, horizontális és vertikális helyzetben is használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

Kártyatartó tok - átlátszó műanyag - KB2

PBT - KB2
műanyag kártyatartó tok 2 kártyához

A polipropilénből készült KB2 plasztikkártya tartó tokot egy vagy kettő ID-1 formátumú (szabványos - ISO/IEC 7810:2003) max. 85,6 x 54 mm-es kártya tárolására tervezték. A tok hátsó fala rugalmasan lett kialakítva, így a tok rugalmasan tud alkalmazkodni a kártyák vastagságához.

A polipropilén anyagú műanyag tok maximum 1,56 mm vastag kártyák fogadására képes. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

Kártyatartó tok - átlátszó műanyag - K3x3PBT - K3x3
merev, ablakos, műanyag kártyatartó tok

Merev műanyag, tartós és prémium minőségű több plasztikkártya tárolására szolgáló kártyatartó tok. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad. A tok kártyafogadó résvastagsága 2,6 mm.

A tok polipropilén alapanyagból fröccsöntéssel készült, fekvő, horizontális és vertikális helyzetben is használható. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

Kártyatartó tok - átlátszó műanyag - KPC2

PBT - KPC 2
átlátszó kártyatartó tok 2 kártyához

A merev, műanyag KPC2 prémium plasztikkártya tartó tok nagyon tartós és minőségi kialakítású, egyszerre több kártya befogadására is alkalmas, a kártya fogadó rés vastagsága 2 mm. A tok hatékonyan megvédi a tárolt igazolvány, azonosító kártyát, bankkártyát a sérülésektől, karcolásoktól, míg a kártya frontoldala jól látható marad, mival a tok víztisztán átlátszó.

A tok polikarbonát alapanyagból fröccsöntéssel készült, vertikális helyzetben való használathoz lett kialakítva. A hátoldalon található nyílás megkönnyíti a kártya kihúzását, kicsúsztatását a használatkor.

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják Önt!

Elküldöm >

Nézd meg Facebook oldalunkat!
Plasztikkártya hírek

Hamarosan nem kell pin-kód ha bankkártyával szeretnénk fizetni, mivel a Mastercard nemrég bemutatott új chip technológiás kártyája képes az ujjlenyomat olvasására és a tulajdonos tárolt biometrikus azonosítója alapján azonosítja a felhasználót, engedélyezi a tranzakciót.

Bővebben >

A patinás és nagy múltú Győri Ipartestület vezetősége nemrég úgy döntött, hogy a tagjai számára egy új a tagok és az Ipartesület számára is előnyös kedvezményes vásárlást lehetővé tevő szolgáltatást, egy kedvezménykártya rendszert biztosít alanyi jogon.

Bővebben >

A környezetbarát termékek iránti igény szerencsére egyre szélesebb körben, egyre több felhasználó, vásárló esetén vált fontos szemponttá az elmúlt években, így a palsztik kártya gyártásban reagálni kellett a kihívásra: bemutatjuk a biológiailag lebomló, környezetbarát BIO PVC plasztikkártyákat.

Bővebben >

Legkedveltebb plasztikkártya típusok

VIP kártya
VIP kártya >
Támogatói kártya
Támogatói kártya >
Rendezői kártya
Rendezői kártya >
Pontgyűjtő kártya
Pontgyűjtő kártya >
Oktatási kártya
Oktatási kártya >
Névjegy kártya
Névjegy kártya >
Meghívó kártya
Meghívó kártya >
Látogatói kártya
Látogatói kártya >
Kulcskártya
Kulcskártya >
Klubtagsági kártya
Klubtagsági kártya >
Igazolvány kártya
Igazolvány kártya >
Hűség kártya
Hűség kártya >
Garancia kártya
Garancia kártya >
Bérletkártya
Bérletkártya >
Adatkártya
Adatkártya >