top of page

Pontgyűjtő kártya

Young Women with Shopping Bags

Kérdése van? Visszahívjuk!

A pontgyűjtő kártya általában a kereskedelemben, a szolgáltatásban alkalmazott marketingeszköz, ahol a vásárlás, az igénybe vett szolgáltatás arányában virtuális pontok íródnak jóvá a plasztikkártya tulajdonosának "számláján". A pontok később különböző előnyökre, szolgáltatásokra, termékekre válthatóak erősítve a plasztikkártya tulajdonosának hűségét a szolgáltató, a szolgáltatás irányában.
A különböző plasztik pontgyűjtő kártyákkal egyszerre növelhető a forgalom és a vásárlói elégedettség. Megfelelő pontgyűjtő szoftver alkalmazásával számos további fontos információ nyerhető a vásárlók vásárlási szokásairól, a vásárlási folyamatokról.
Bizonyos esetekben ez a konstrukció a törzsvásárlói kártya funkciókat is elláthatja, amikor a plasztikkártya nemcsak a vásárlással arányos visszajuttatás mértékét rögzíti, hanem a törzsvásárlói árakhoz, kedvezményekhez való hozzájutást is biztosítja.
A pontgyűjtő plasztikkártya kiváló reklámfelület is egyben, amellyel különféle kiemelt termék, szolgáltatás is reflektorfénybe helyezhető és erősíthető a vásárlói elkötelezettség.

Ajánlott opciók:

   4+4 szín nyomás

   név, lejárati idő

   aláírás csík

   vonalkód, QR kód

   mágnescsík chip

   RFID chip

barber-shop-pontgyujto-plasztikkartya-online-removebg-preview.png
bottom of page