top of page
Keresés

Kódolt plasztikkártya

Frissítve: 2022. ápr. 25.

Bizonyos esetekben egyszerre több funkciót is ellátni tudó elegáns megjelenésű plasztik kártyára, mágnes kártyára van szükség, ahol a marketing funkciót, az azonosítási funkciót és az egyes szolgáltatásokhoz való hozzáférés egyedi menedzselhetőségét biztosító funkciót kell rugalmasan ötvözni.


Vegyük például egy szerencsejátékkal foglalkozó kaszinó esetét, ahol a kaszinó vendégei, a kaszinóba jogosultan belépő vendégek azonosítását és beléptetését plasztik kártyával kell megoldani. A kaszinó igényesen kivitelezett különböző presztízsű és elektronikusan is azonosítható kártyára tartott igényt. A vendégek "pozíciójuktól" függően különböző rangú plasztik kártyákat - ezüst kártya, arany kártya, stb. - kapnak a kaszinó szolgáltatásaihoz való hozzáférésüket kordában tartandó.


A kártya annonim, tehát fotóval, névvel nem megszemélyesített, de sorszámozott. Mivel a kártyák egyben a beléptetést is elvégzik - tehát az egyes ajtók nyitását is ez a kártya végzi - a mágneskártyát egy mágnescsíkkal is el kell látni, ezért a mágnescsíkot az adott zárrendszer belső szoftveréhez illesztett kóddal kell feltölteni.


Ezt követően csupán a központi rendszerben az egyes kódokhoz a jogosultságokat kell hozzárendelnie a kaszinó rendszergazdájának és már játszhat is a vendég a digitálisan kijelölt játéktérben, illetve kedvére léphet ki és be a kaszinóba kártyájával. A kártya természetesen könnyedén letiltható, akár részlegesen is, illetve jól követhető a vendég mozgása, tevékenysége a kaszinón belül, ami további lehetőségeket biztosít az üzemeltetőknek.


Hasonló megoldásra lenne szüksége? Kérjen ajánlatot, vagy keresse kollégáinkat!

32 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page