Referenciáink - plasztik kártyák

Plasztik kártya referenciáinkból

A megrendelők különböző ígényeinek és felhasználási céljainak megfelelően különböző plasztik kártyákat készítettünk már számos felhasználási területre. Az egyszerű igazolvány kártyától az RFID chipes beléptetéssel kombinált kedvezménykártyákon keresztül a különböző mágnescsíkkal ellátott plasztik kártyákig. A plasztik kártyák grafikai kialakítását vagy csapatunk végezte el, vagy a megrendelő által biztosított anyagból dolgoztunk.
Az alábbiakban álljon itt néhány példa palettánkról:

plasztik kártya - kedvezménykártya Ipartestületi Bizalom kedvezménykártya
A Győri Ipartestület minden tagja tagsági jogon jut hozzá a Bizalom kedvezménykártyához, amellyel a tagok a meghatározott szolgáltatóknál, kereskedőknél különböző mértékű kedvezménnyel tudnak vásárolni. 
plasztik kártya - fitness terem bérlet kártya Fitness terem bérlet és belépő kártya
Győr legnagyobb fitness terme a 2016 márciusában nyíló CUTLER GYM is intelligens azonosítást használ a vendégek zökkenőmentes kiszolgálása érdekében. A kártyán több azonosítás is található: nem csupán RFID azonosítókat tartalmaznak, de egyedi nyomtatott azonosító, vonalkódot és QR kódot is. 
plasztik kártya - hűségkártya
Kedvezménykártya
Vendéglátó egység kedvezményes fogyasztásra jogosító plasztik kártya megoldása, ahol a regisztrációt követően a vendégek hűségkártyájuk felmutatása mellett kedvezményre jogosultak. A plasztik kártya kézzel kitölthető név és aláírásmezővel van ellátva.
plasztik kártya - városkártya Városkártya
Az önkormányzat által kiadott városkártya az önkormányzat üzemeltetésében működő intézmények igénybevétele esetén biztosítja az azonosítást és a jogosultság igazolását. A plasztik kártya QR-kódot, egyedi sorszámozást, név és aláírásmezőt tartalmaz.
plasztik kártya - névjegy Névjegykártya
Különleges plasztik kártya alapú névjegykártya. A kártya frontoldala a szokásos névjegykártya elemeket: név, cím, telefonszám, logo, kontaktok tartalmazza. A hátoldalon a vállalkozás tevékenységei, a vállakozás honlap címe és egy QR kód, amely a weboldal címét tartalmazza.
Plasztik kártya - kedvezmény Kedvezmény és városkártya
A Önkormányzat által kiadott intelligens RFID chipes plasztik kártya utólagos megszemélyesítéssel, az átadáskor történő aktiválással. A kártyá az önkormányzat területén élő lakosok igényelhetik, azzol számos kedvezményes vásárlásra jogosultak.
Plasztik kártya - VIP-kártya VIP-kártya
A Kulcs-Soft Nyrt. egy VIP kártyával köszöni meg egyes ügyfelei bizalmát, mely örök időre szóló 20%-os kedvezményt jelent minden Kulcs-Soft szoftver vásárlás esetén. A kedvezmény érvényes a Kulcs-Soft termékeire, kapcsolódó szolgáltatásaira is!
Fitnes & wellness centrum bérletkártya Fitnes & wellness centrum bérletkártya
Budapest 13. kerületének meghatározó konditerme az elegáns B4 Fitness, 1500 m²-en számtalan edzési, sportolási lehetőséggel, wellness részleggel. A centrumban a bérletek intelligens plasztikkártya - RFID, QR - alapon azonosítják a vendégeket.
Plasztik kártya - kamionmosó kedvezménykártya Kamionmosó kedvezménykártya
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Plasztik kártya - éttermi kedvezménykártya Éttermi kedvezménykártya
A budapesti Boom&Brass étterem megbecsült törzsvendégeit törzsvásárlói kártyával jutalmazza, akik megkülönböztett árakon vehetik igénybe a szolgáltatásokat. A kártya hátoldalán található egyedi karakterkód azonosítja a törzsvevőt. 
Plasztik kártya - Wellness belépőkártya Wellness belépőkártya
A Dreamland swinger- és wellnessklubba a belépőkártyával rendelkező vendégek, a plasztikkártyán található vonalkód és egyedi sorszám alapján vehetik igénybe a klub szolgáltatásait.
Plasztik kártya - vásárlói klub kártya Kedvezményes vásárlásra jogosító clubkártya
A Home Relax egyedi sorszámmal ellátott törzsvásárlói kedvezménykártyái, komoly, 5-25 % kedvezményt biztosítanak a kártyatulajdonosoknak a vásárlások végösszegéből.
Plasztik kártya - Borszaküzlet törzsvásárlói kártya Borszaküzlet törzsvásárlói kártya
A CUVEE vásárlói plasztikkártya egy kedvezményes vásárlást biztosító törzsvásárlói kártya. A plasztikkártyán a megszemélyestést a kártya hátoldalán található vonalkód és aláírásmező szolgálja.
Plasztik kártya - Rendezvény belépőkártya Rendezvény belépőkártya
Az Abroncs Kereskedőház Kft. látványos partival ünnepelte 20. születésnapját: a kerek évforduló alkalmából közel 400 vendég bulizott a Várkert Bazárban és belépést egyedi megszemélyesítést tartalmazó plasztikkártya alapú belépőkártya biztosította.
Plasztik kártya - Tagsági és belépő kártya Törzsvendég kártya
A Kispéntek Bisztró&Bár Budán várja vendégeit, és hogy a törzsvendégeinek kedveskedjen törzsvásárlói kártyával biztosít számukra megkülönböztetett figyelmet és kedvezményes árakat.
Plasztik kártya - Szolárium bérletkártya Szolárium bérletkártya
Az Ergoline a stúdió szolgáltatásai: szolárium, flabélos, hypoxi tréner igénybevételéhez plasztikkártya alapú bérleteket biztosít. A Plasztikkártya hátoldalán található az azonosítást végző egyedi sorszám és az aláírásmező.
Megtervezzük kártyáját!
Segítségre van szüksége plasztik kártyája grafikai megtervezését illetően? Képzett grafikusaink, sokéves tapasztalattal, referenciákkal segítenek Önnek.

Bővebben >

Kérjen ajánlatot!
Rugalmas gyártás technológiánknak köszönhetően, akár egy darab plasztikkártya tervezését, elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.
Versenyképes árak. Kérje ajánlatunkat!

Bővebben >

Nézd meg Facebook oldalunkat!
Plasztikkártya hírek

A HVG és a Céginformáció.hu "Ajánlott cég" minősítése kicsit más mint a Kereskedelmi és Iparkamara Bizalom Védjegye, a két minősítő a cég pénzügyi, adózási, kockázati paraméterei alapján abszolút objektíven minősíti a vállalkozást és engedélyezi a védjegy használatát, míg a Kamara egyéb szempontokat is figyelembe tud venni.

Bővebben >

Minden vállalkozó még több vásárlót és még nagyobb profitot akar látni. Sokszor emiatt hosszadalmas, bonyolult és igen drága eszközökhöz folyamodnak. Pedig egy egyszerű, és ár/érték arányban verhetetlen trükköt is bevethetnének. Gondolná, hogy a megoldást egy pici műanyag kártyában találja? 

Bővebben >

Győri székhelyű vállalkozásként elismerést kapni a helyi iparkamarától különösen megtisztelő: szakmailag is megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk, minőségi szolgáltatást nyújtunk partnereinknek, valamint megbízhatnak bennünk.

Bővebben >

Címkefelhő

Legkedveltebb plasztikkártya típusok

VIP kártya
VIP kártya >
Támogatói kártya
Támogatói kártya >
Rendezői kártya
Rendezői kártya >
Pontgyűjtő kártya
Pontgyűjtő kártya >
Oktatási kártya
Oktatási kártya >
Névjegy kártya
Névjegy kártya >
Meghívó kártya
Meghívó kártya >
Látogatói kártya
Látogatói kártya >
Kulcskártya
Kulcskártya >
Klubtagsági kártya
Klubtagsági kártya >
Igazolvány kártya
Igazolvány kártya >
Hűség kártya
Hűség kártya >
Garancia kártya
Garancia kártya >
Bérletkártya
Bérletkártya >
Adatkártya
Adatkártya >