top of page
Keresés

Iparkamarai elismerés a munkánknak

Frissítve: 2022. ápr. 26.

Győri székhelyű vállalkozásként elismerést kapni a helyi iparkamarától különösen megtisztelő: szakmailag is megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk, minőségi szolgáltatást nyújtunk partnereinknek, valamint megbízhatnak bennünk.


Hivatalosan is érdemes velünk dolgozni


Ez volt az üzenete számunkra annak az elismerésnek, amelyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara adott a vállalkozásunknak. A szervezet létrehozta a Bizalom védjegye programot, amelybe kizárólag azok a vállalkozások kerülhetnek, amely a kamara által megkapja az Ajánlott vállalkozás címet.
Állandó megújulásra ösztönöz


Ezt a címet a kamara évente felülvizsgálja és adott esetben akár vissza is vonhatja azt – vagyis az Ajánlott vállalkozás címet ténylegesen az birtokolhatja, aki aktuálisan rászolgál az elismerésre. Ennek fényében még nagyobb értéke van számunkra a címnek, hiszen folyamatosan arra sarkall, hogy megújuljunk és még jobbak legyünk. Nem engedi, hogy hátradőljünk.


Az elégedett ügyfél a legnagyobb büszkeség


A legnagyobb elismerés azonban korántsem ez a cím, hanem azok az ügyfeleink, akik elégedetten újra és újra minket választanak és minket ajánlanak másoknak is.5 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page