top of page
Keresés

Ipartestületi kedvezménykártyák

Frissítve: 2022. ápr. 25.

A patinás és nagy múltú Győri Ipartestület vezetősége nemrég úgy döntött, hogy a tagjai számára egy új a tagok és az Ipartesület számára is előnyös kedvezményes vásárlást lehetővé tevő szolgáltatást, egy kedvezménykártya rendszert biztosít alanyi jogon.


Bizalom kedvezménykártya rendszer

A Bizalom kedvezménykártya rendszer alapja egy a Print Brokers Team Kft. által elkészített vonalkóddal, tagsági szám és név, cégnév azonosítóval ellátott igényesen megtervezett és elkészített plasztikkártya, amely alapvetően - mint a kedvezménykártyáknál általában - a jogosultság ellenőrzését biztosítja az elfogadóhelyeken. A kártya nevesítettsége révén könnyedén azonosítható, de vonalkódolvasóval is akár egy csippantással leolvasható, amennyibe tulajdonosa kedvezmény igénybevételét kezdeményezi kereskedőnél, szolgáltatónál.


A Bizalom kedvezménykártyát az Ipartestület minden tagjának alanyi jogon biztosítja, de lehetőség van a tulajdonos cégalkalmazottai, családtagjai számára társkártya kiváltására is, maximum 5 db mennyiségig főkártyánként. A kártyák érvényességi ideje 1 naptári év, ami minden egyes tagsági befizetéssel automatikusan meghosszabbodik!


Ipartestületi kedvezmény adók


A Bizalom kedvezménykártyával első körben az Ipartestület tagjainál lehetséges kedvezményesen vásárolni, a kedvezménykártya rendszer kezdeményezői, alapítói nagyon széles kedvezmény sávban csatlakoztak a rendszerhez, az 5 % - tól, a 30 % -ig találhatunk elfogadóhelyeket a közel 50 jellemzően győri szolgáltató, kereskedő között. A kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatások, termékek köre is rettenetesen széles, a ruházati kereskedők, személyes szolgáltatásoktól, a gazdasági tanácsadáson, éttermi szolgáltatásokon keresztül az ipari gépkereskedelemig számtalan szegmensben lehetséges kedvezményt igénybe venni.


A Bizalom kedvezménykártyák nyomon követését a Plasztikkártya-online által kifejlesztett Smart Account felhőalapú intelligens azonosítási rendszer kezeli, amelynek bevezetése az Ipartestületnél folyamatban van.

12 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page