Hírek a plasztik kártya világából

2017-04-22

Hamarosan nem kell pin-kód ha bankkártyával szeretnénk fizetni, mivel a Mastercard nemrég bemutatott új chip technológiás kártyája képes az ujjlenyomat olvasására és a tulajdonos tárolt biometrikus azonosítója alapján azonosítja a felhasználót, engedélyezi a tranzakciót.

Tovább olvasom >

2016-12-03

A patinás és nagy múltú Győri Ipartestület vezetősége nemrég úgy döntött, hogy a tagjai számára egy új a tagok és az Ipartesület számára is előnyös kedvezményes vásárlást lehetővé tevő szolgáltatást, egy kedvezménykártya rendszert biztosít alanyi jogon.

Tovább olvasom >

2015-10-12

A környezetbarát termékek iránti igény szerencsére egyre szélesebb körben, egyre több felhasználó, vásárló esetén vált fontos szemponttá az elmúlt években, így a palsztik kártya gyártásban reagálni kellett a kihívásra: bemutatjuk a biológiailag lebomló, környezetbarát BIO PVC plasztikkártyákat.

Tovább olvasom >

2015-06-15

A kereskedelemben, a szolgáltatásban a legnehezebb feladatok közé tartozik a vásárlók lojalitásának a tartós megszerzése, a vásárló folyamatos fogyasztásra ösztönzése. Könnyen belátható, hogy egy visszatérő vásárló sokkal értékesebb a kereskedő, szolgáltató számára, mint aki csupán egyszer veszi igénybe a szolgáltatást.

Tovább olvasom >

2014-12-17

A szokványos pénztárcaméret barát plasztik kártya méretét egy nemzetközi szabvány az az ISO/IEC 7810 ID-1 szabvány írja le, amely szabványnak a piacon legyártásra kerülő plasztikkártyák többsége megfelel. De persze van lehetőség egyedi méretű, perforált, stancolt plasztik kártya elkészítésére is.

Tovább olvasom >

Ugrás a következő oldalra: 1

Kérjen ajánlatot!
Rugalmas gyártás technológiánknak köszönhetően, akár egy darab plasztikkártya tervezését, elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.
Versenyképes árak. Kérje ajánlatunkat!

Bővebben >

Nézd meg Facebook oldalunkat!
Címkefelhő

Legkedveltebb plasztikkártya típusok

VIP kártya
VIP kártya >
Támogatói kártya
Támogatói kártya >
Rendezői kártya
Rendezői kártya >
Pontgyűjtő kártya
Pontgyűjtő kártya >
Oktatási kártya
Oktatási kártya >
Névjegy kártya
Névjegy kártya >
Meghívó kártya
Meghívó kártya >
Látogatói kártya
Látogatói kártya >
Kulcskártya
Kulcskártya >
Klubtagsági kártya
Klubtagsági kártya >
Igazolvány kártya
Igazolvány kártya >
Hűség kártya
Hűség kártya >
Garancia kártya
Garancia kártya >
Bérletkártya
Bérletkártya >
Adatkártya
Adatkártya >